Vištiena, kepta su bulvėmis ir ananasais | Receptas

Ingredientai

    • vištiena
    • bulvės
    • konservuoti ananasai
    • majonezas
    • konservuotų ananasų sunka
    • česnakas
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių bulves supjaustykite maždaug piršto storio griežinėliais, apibarstykite druska bei sudėkite į kepimo skardą. Ant bulvių sudėkite konservuotų ananasų gabalėlius. Vištieną apibarstykite su druska, pipirais bei sudėkite į skardą ant bulvių ir ananasų.
  2. 2. Tuomet lygiomis dalimis sumaišykite majonezą su konservuotų ananasų sunka, išspauskite česnaką (recepto autorė paprastai naudoja po 3 arbatinius šaukštelius majonezo ir konservuotų ananasų sunkos, išspaudžia apie 3-4 skilteles česnako, man taip išėjo, kad neperskaičiau visko iki galo - tai gavosi skystas padažas, kurio pasekoje buvo labai skanios bulvės). Gautą masę užtepkite ant vištienos gabalėliu bei pašaukite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.
  3. 3. Po maždaug 20-25 minučių vištienos gabalėlius apverskite. Kai apversti gabaliukai apskrunda, vištieną vėl apverkite bei baikite kepti. Per valandą, vištienos gabaliukai visiškai iškepa bei dailiai apskrunda. Pažadame, jog apsivalgymas garantuotas. Skanaus!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.

Atsiliepimai

Vištiena su kalafiorais
(73)
Vištienos kepsnys prancūziškai
(9)