1. Iš pradžių bulves supjaustykite maždaug piršto storio griežinėliais, apibarstykite druska bei sudėkite į kepimo skardą. Ant bulvių sudėkite konservuotų ananasų gabalėlius. Vištieną apibarstykite su druska, pipirais bei sudėkite į skardą ant bulvių ir ananasų.
2. Tuomet lygiomis dalimis sumaišykite majonezą su konservuotų ananasų sunka, išspauskite česnaką (recepto autorė paprastai naudoja po 3 arbatinius šaukštelius majonezo ir konservuotų ananasų sunkos, išspaudžia apie 3-4 skilteles česnako, man taip išėjo, kad neperskaičiau visko iki galo - tai gavosi skystas padažas, kurio pasekoje buvo labai skanios bulvės). Gautą masę užtepkite ant vištienos gabalėliu bei pašaukite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.
3. Po maždaug 20-25 minučių vištienos gabalėlius apverskite. Kai apversti gabaliukai apskrunda, vištieną vėl apverkite bei baikite kepti. Per valandą, vištienos gabaliukai visiškai iškepa bei dailiai apskrunda. Pažadame, jog apsivalgymas garantuotas. Skanaus!