Vištiena parmezano apvalkale - patiekalas, kurį norisi gaminti ir gaminti

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištienos filė saikingai pabarstome druska, pipirais bei kariu. Tik nepadauginame prieskonių.
  2. 2. Tuomet džiuvėsėlius sumaišome su smulkiai sutarkuotu parmezano sūriu. Atskirame dubenėlyje išlydome sviestą. Kiekvieną vištienos filė gabaliuką merkiame į išlydytą sviestą, apvoliojame parmezano-džiūvėsėlių trupiniuose bei dedame į karščiui atsparų indą.
  3. 3. Galiausiai kepame iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 35 minutes. Patiekiame ir skanaujame!
  4. 4. Pastebėjimas: Itin paprastai pagaminama bei labai gardu. Mes pasirinkome valgyti su virtais ryžiais bei karštomis pupelių salotomis.
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.

Atsiliepimai

Vištienos salotos su majonezo, jogurto ir sezamų sėklų padažu
(1)
Vištiena su kokosų pienu
(1)
Vištienos kotletai su nuostabiu grietinėlės padažu
(1)
Cezario salotos su vištiena ir skaniu padažu
(24)