1. Iš pradžių vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabaliukais bei užpilkite vištienos prieskoniais. Nuo ananasų nupilkite sultis (jas dar panaudosite), jei ananasai nepjaustyti - juos taip pat supjaustykite mažais gabaliukais.
2. Tada keptuvėje įkaitinkite aliejų bei dėkite vištieną. Kepkite ant vidutinio kaitrumo ugnies vis pamaišydamos bei atskirdamos gabaliukus vienus nuo kitų.
3. Kai jau vištiena iškepa - berkite ananasų gabaliukus. Išmaišykite viską bei patroškinkite maždaug kelias minutes. Supilkite grietinėlę, berkite pagal savo skonį druskos, pipirų, petražolių (šviežių arba džiovintų), bazilikų. Maišydamos troškinkite kelias minutes.
4. Per tą laiką puodelyje sumaišykite vieną šaukštą miltų su keliais šaukštais ananasų sulčių, nupiltų iš skardinės. Pilkite šį mišinį į keptuvę bei gerai išmaišykite. Tai sutirštins grietinėlės padažą. Kai jau padažas tampa tirštas, nukelkite keptuvę nuo ugnies. Patiekite su mėgiamu garnyru. Skanaukite!