1. Pradžioje susismulkinkite mažais gabaliukais kalafiorą bei užplikykite jį verdančiu vandeniu, užpilkite druska ir trupučiu acto.
2. Palikite šiek tiek pastovėti.
3. Tuomet kaiskite puodą, ir virkite ryžius maždaug 20 min.
4. Tada nusilupkite svogūną, supjaustykite kubeliais bei dėkite į keptuvę su alyvuogių aliejumi.
5. Kai truputį apkeps svogūnai, dėkite tarkuotą morką, ir sukapotą česnaką. Kai svogūnai pagelsta, dėkite smulkiai supjaustytą vištieną, jai iškepus į keptuvę supilkite nusunktus kalafiorus.
6. Po to pilkite grietinėlę, maišykite kol pradeda burbuliuoti, paskui paskaninkite prieskoniais, druska bei pipirais.
7. Patiekite su išvirtais ryžiais. Skanaukite!
Aistė
Vienas mėgstamiausių vištienos paruošimo būdų, bent jau man asmeniškai. :)
Atsakyti
Aistė
Atsakyti
Asta
Atsakyti
undefined
egle
Atsakyti
Nerka
Atsakyti
Ausra
Atsakyti