1. Pirmiausia dubenėlyje sumaišykite BBQ padažą, medų, puse arbatinio šaukštelio druskos bei ketvirtadalį arbatinio šaukštelio pipirų.
2. Tuomet vištieną dėkite į marinavimo maišelį, supilkite marinatą, sandariai uždarykite bei palikite marinuotis maždaug 10-15 minučių.
3. Tada įkaitinkite didelę keptuvę su aliejumi bei sudėkite bulves. Berkite puse arbatinio šaukštelio druskos bei ketvirtadalį arbatinio šaukštelio pipirų. Kepkite maždaug 8-10 minučių, kol bulvės beveik iškepa.
4. Po to sustumkite bulves į vieną kraštą, pilkite šaukštą aliejaus bei sudėkite susmulkintus česnakus. Pakepkite maždaug 60 sekundžių. Sudėkite marinuotą vištieną su padažu bei nuolatos pamaišydamos dar kepkite maždaug 5 minutes.
5. Pabaigoje sudėkite brokolius, įberkite dar truputį druskos, uždenkite, sumažinkite ugnį bei leiskite pasitroškinti maždaug 7-10 minučių, kol brokoliai išverda. Patiekite apibarstydamos susmulkintais laiškiniais svogūnais. Skanaukite!