1. Pirmiausia smulkiai sutarkuojame brandintą sūrį, sumaišome su kapotomis petražolėmis bei smulkintais graikiniais riešutais, išspaudžiame česnaką.
2. Galiausiai įpjauname viščiukų krūtinėles išilgai, kad gautumėte „kišenėlę“. Įtriname mėsą druska bei pipirais. Į vidų įdedame gabalėlį sviesto bei tarkuoto sūrio, susmeigiame mediniu pagaliuku, kad neišbėgtų įdaras.
3. Galiausiai kelis kartus apvoliojame kepsnelius plaktame kiaušinyje bei džiūvėsėliuose. Apkepame iš abiejų pusių keptuvėje įkaitintame aliejuje. Tiekiame su virtais ryžiais bei šviežių daržovių salotomis.
4. Patarimas: Viščiukų krūtinėles dar galime įdaryti brandinto sūrio iš špinatų įdaru ar svieste apkeptais pievagrybiais bei svogūnais. Tikras gardumėlis!