1. Iš pradžių keptuvėje įkaitinkite vieną šaukštą aliejaus, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, po maždaug 60 sekundžių - sukapotas česnako skilteles.
2. Tada morkas supjaustykite bei taip pat sudėkite į keptuvę, kepkite pamaišydamos maždaug 3-4 minutes.
3. Tuo tarpu susmulkinkite papriką, sudėkite į keptuvę bei pakepkite maždaug 1-2 minutes. Suminkštėjusias daržoves išimkite iš keptuvės bei atidėkite.
4. Tuomet keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų, dėkite susmulkintą vištieną bei kepkite ant vidutinio kaitrumo ugnies vis pamaišydamos, kol vištiena nebebus rausva.
5. Po to pilkite sojos padažo, pakaitinkite, po maždaug minutės supilkite terijakio padažą, išmaišykite, sudėkite atidėtas daržoves bei troškinkite dar kokias 5-10 minučių. Skanaujame!