Vištiena su terijakiu

2018-05-02 Autorius SP Receptai

Vištiena su terijakiu

Ingredientai

    • vištienos filė: 500 gramų
    • raudonosios paprikos: 1
    • morkos: 2
    • svogūnai: 1
    • česnakas: 2 skiltelių
    • sojos padažas: 2 valgomųjų šaukštų
    • terijakio padažas: 2 valgomųjų šaukštų
    • aliejus: 2 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių keptuvėje įkaitinkite vieną šaukštą aliejaus, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, po maždaug 60 sekundžių - sukapotas česnako skilteles.
  2. 2. Tada morkas supjaustykite bei taip pat sudėkite į keptuvę, kepkite pamaišydamos maždaug 3-4 minutes.
  3. 3. Tuo tarpu susmulkinkite papriką, sudėkite į keptuvę bei pakepkite maždaug 1-2 minutes. Suminkštėjusias daržoves išimkite iš keptuvės bei atidėkite.
  4. 4. Tuomet keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų, dėkite susmulkintą vištieną bei kepkite ant vidutinio kaitrumo ugnies vis pamaišydamos, kol vištiena nebebus rausva.
  5. 5. Po to pilkite sojos padažo, pakaitinkite, po maždaug minutės supilkite terijakio padažą, išmaišykite, sudėkite atidėtas daržoves bei troškinkite dar kokias 5-10 minučių. Skanaujame!
  6. 6. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
  7. 7. Rekomendacija: Prie šios vištienos labai tinka Tobulai išvirti Basmati ryžiai.
Vištienos kepsneliai "chicken nuggets" gruzdintuvėje, su jogurtiniu padažu
(1)
Kiniška vištiena Guo Bao
(18)
Kinietiški vištienos sparneliai
(4)
Vištienos užtepas
(2)