Vištienos iešmeliai marinuoti su česnaku, sojos padažu ir obuolių sultimis

Autorius apie receptą

Šiuos vištienos iešmelius labai lengva pagaminti. O rezultatas tikrai labai geras. :) 

Ingredientai

    • vištienos filė: 500 gramų
    • česnakas: 2 skiltelių
    • sojų padažas: 4 šaukštų
    • obuolių sultys: 1 stiklinės
    • porai: 1
    • aliejus
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia vištienos filė supjaustome kubeliais.
  2. vištienos filė supjaustyta kubeliais
  3. 2. Tuomet vištieną užpilame marinatu, paruoštu iš obuolių sulčių, sojų padažo, pipirų, druskos bei susmulkinto česnako.
  4. 3. Pamarinuojame bent jau valandą. Galite ir ilgiau, jeigu niekur neskubate.
  5. 4. Porą maždaug 1-2 minutes palaikome verdančiame vandenyje ir atvėsusį supjaustome stambesniais griežinėliais.
  6. 5. Tada ant medinių iešmelių pakaitomis veriame vištienos ir poro gabaliukus.
  7. 6. Apkepame keptuvėje ant aliejaus iš visų pusių. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau vištienos iešmelių receptų rasite: Vištienos iešmeliai.

Atsiliepimai

Vištienos salotos su majonezo, jogurto ir sezamų sėklų padažu
(1)
Keto vištienos kepsneliai su sūriu, kepti orkaitėje
(2)