1. Iš pradžių vištienos krutinėlę sumalkite, įberkite prieskonius, įdėkite labai smulkiai supjaustytą svogūną (arba sumalkite kartu su krutinėle), įspauskite skiltelę česnako, dėkite kiaušinį bei viską išmaišykite.
2. Tuomet formuojame maždaug valgomo šaukšto dydžio kukulius bei apkepkite juos keptuvėje. Karščiui atsparų indą ištepkite margarinu, sudėkite kukulius. Sumaišykite grietinėlę su smulkiai sutarkuotų kietuoju sūriu, įspaudžiame pora skiltelių česnako bei įberkite šviežių krapų.
3. Tada pilkite padažą ant kukulių. Orkaitę įkaitinkite iki ~180 laipsnių temperatūros, kepkite, kol sūris gražiai paruduos. Skanaukite!
4. Rekomendacija: Daugiau vištienos kukulių receptų rasite: Vištienos kukuliai.