1. Iš pradžių virkite vištienos file pasūdytame vandenyje kol bus pilnai išvirusi.
2. Atvėsinkite ir suplėšykite nedideliais gabaliukais.
3. Tuomet supjaustykite pievagrybius plokštelėmis, o 3 pomidorus kubeliais.
4. Tada svogūnų laiškus supjaustykite smulkiai, o sūrį sutarkuokite.
5. Dėkite salotas sluoksniais: Vištiena, mėgstamas majonezas, pievagrybiai, svogūnai, mėgstamas majonezas, pomidorai ir dar kartą mėgstamas majonezas.
6. Viską pabarstykite sutarkuotu sūriu.
7. Puoškite salotas: Pjaustykite likusius pomidorus žiedeliais ir dėkite iš jų aguonas. Į kiekvieno žiedo vidurį dėkite alyvuogę, stiebus darykite iš krapų.
8. Pabarstykite žiedus aguonomis.
9. Leiskite salotoms bent 2 valandas pastovėti šaldytuve. Lepinkitės!
10. Rekomendacija: Daugiau vištienos salotų receptų rasite: Vištienos salotos.