Voveraitės žiemai

2018-08-01 Autorius oSkanu.lt

Voveraitės žiemai

Ingredientai

    Marinatas voveraitėms:
    • vanduo: 4 stiklinių
    • 9% actas: 0,5 stiklinės
    • druska: 1 didelio šaukšto
    • cukrus: didelio šaukšto
    Taip pat:
    • voveraitės
    • įvairūs prieskoniai: krapai, lauro lapeliai ar kt

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių voveraites virkite vandenyje maždaug 20 minučių. Išpilkite į kiaurasamtį, perpilkite su šaltu vandeniu.
  2. 2. Tuomet sudėkite atgal į puodą, užpilkite marinatu, sudėkite prieskonius bei maždaug 5 minutes apvirkite marinate.
  3. 3. Tada kartu su marinatu supilkite į stiklainiukus bei uždarykite žiemoti. Skanaus:)
  4. 4. Pastebėjimas: Voveraitės (lotyniškai Cantharellus) nesumaišykite su tomis kur miškais laksto... :)
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau receptų žiemai rasite: Receptai žiemai.
Udon makaronai su shimeji grybais ir vištiena
(1)
Makaronai su shiitake grybais
(1)