1. Iš pradžių sviestą išimkite iš šaldytuvo, kad šis suminkštėtų.
2. Tuomet sausainius susmulkinkite smulkintuvu iki mažų trupinėlių. Tai galite padaryti ir tarkuodamos smulkia tarka, tik užtruksite šiek tiek ilgiau. Į sausainių trupinius dėkite kakavą, berkite cukrų bei viską gerai išmaišykite. Tada gautą masę užpilkite su šiltu virintu vandeniu bei dar kartą gerai išmaišykite.
3. Po to į kitą dubenį dėkite sviestą, pilkite cukraus pudrą bei išsukite maišytuvu. Pilkite kokoso drožles bei gerai išmaišykite šaukštu.
4. Ant stalo klokite maistinę plėvelę, dėkite sausainių/kakavos masę bei kočėlu kočiokite maždaug 5 milimetrų keturkampį. Ant viršaus dėkite kokoso drožlių įdarą bei paskirstykite po visą keturkampį. Su plėvelės pagalba, vis paspausdamos, suvyniokite vyniotinį, įvyniokite jį į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą bent porai valandų. Iš šaldytuvo išimtą vyniotinį apibarstykite cukraus pudra bei supjaustykite griežinėliais. Skanaukite!