1. Iš pradžių dešreles įpjauname keliuose vietuose ir sudedame į dubenį.
2. Užpilame alumi ir padedame į šaldytuvą pasimarinuoti mažiausiai pusvalandį.
3. Po to keptuvėje ištirpiname sviestą ir sudedame susmulkintus svogūnus, sutarkuotas morkas ir pakepiname, kol daržovės suminkštės.
4. Paskui sudedame susmulkintus kopūstus (aš pjausčiau tiesiog peiliu), supilame sultinį ir uždengusios dangčiu troškiname ant vidutinio kaitrumo ugnies maždaug 20 minučių.
5. Daržoves vis pamaišome ir jeigu trūksta skysčio - įpilame šiek tiek vandens.
6. Sudedame dešreles, pagardiname druska, pipirais ir dar patroškiname maždaug 10 minučių. Patiekiame ir skanaujame!
7. Pastebėjimas: Jeigu gamindamos šį patiekalą naudosite šviežias namines dešreles, tada marinuojant jų neįpjauname, o prieš kepant, apverdame.