1. Iš pradžių įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros. Į troškintuvą pilkite 1 šaukštelį aliejaus bei apkepkite vištieną vieną kartą apversdamos. Išimkite ant lėkštelės bei padėkite į šoną.
2. Tuomet pilkite dar vieną šaukštą aliejaus jame apkepkite smulkiai supjaustytą svogūną, kai jis suminkštėja sudėkite smulkiai sukapotą česnaką bei kubeliais supjaustytą papriką, patroškinkite maždaug 5 minutes kol paprikos suminkštės, po to sudėkite supjaustytą pomidorą, rūkytą papriką, čiobrelį, raudonėlį bei lauro lapą. Sudėkite ryžius bei dar pakepkite kelias minutes.
3. Tada supilkite sultinį, sudėkite šafraną, kečupą bei citrinos sultis. Sudėkite vištieną bei dėkite į orkaitę maždaug 20 minučių, po to sudėkite žirnelius ir dar patroškinkite maždaug 10 minučių. Patiekite ir skanaukite!