1. Iš pradžių vištieną supjaustome nedideliais gabalėliais.
2. Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus.
3. Apkepame keptuvėje su druskyte ir pipiriukais, kol dailiai apskrus. Vištieną išimame bei į tą pačią keptuvę sudedame ganėtinai smulkiai sipjaustytus svogūnus. Įpilame šlakelį aliejaus.
4. Maišydamos kepame kol svogūnai gražiai pagels bei pasidarys tarsi permatomi.
5. Tada suberiame miltus, išmaišome. Maišydamos kepame porą minučių. Įpilame grietinėlės bei išmaišome.
6. Tuomet suberiame ganėtinai smulkiai supjaustytas aitriąsias paprikas, kalendras. Išmaišome. Suberiame vištieną bei išmaišome. Jeigu padažas atrodo kiek per tirštas, įpilame dar grietinėlės bei palikite troškintis ant nedidelės ugnies dar kelias minutes. Patiekiame ir skanaujame!
7. Pastebėjimas: Labai gardu patiekti su virtais mėgiamais makaronais.