Aštrūs vištienos ketvirčiai

Ingredientai

    • vištienos ketvirčiai: 4
    • paprikos milteliai: 1 valgomojo šaukšto
    • čili milteliai: 1-2 arbatinių šaukštelių
    • aliejus: 4 valgomųjų šaukštų
    • vorčesterio padažas: 2 valgomųjų šaukštų
    • džiovintas čiobrelis: 1 arbatinio šaukštelio
    • karis: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • maltos garstyčios: 0,25 arbatinio šaukštelio
    • maltas kuminas: 0,25 arbatinio šaukštelio
    • česnakas: 3 skiltelių (išspaustos arba sutarkuotos)
    • druska: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Visus prieskonius sumaišome tarpusavyje bei jais aptepame vištieną. Paliekame šaldytuve pasimarinuoti maždaug 2-3 valandas.
  2. 2. Po to orkaitėje kepame 175 laipsnių temperatūroje maždaug 45 minutes, kol vištiena visiškai iškeps.
  3. 3. Bekepant galite šiek tiek papurkšti aliejumi, kad vištiena išliktų sultingesnė. Skanaus!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau vištienos ketvirčių receptų rasite: Vištienos ketvirčių receptai.

Atsiliepimai

Vištienos suktinukai ir kepenėlių paštetas su svogūnų džemu
(1)
Beatos tailandietiška sriuba su kokosų pienu
(1)
Naminės Cezario salotos su vištiena ir ančiuvių padažu
(3)
Asian loaded fries - keptos bulvytės su traškia vištiena ir tofu
(1)
Aromatinga Teriyaki vištiena
(3)