Aštrūs vištienos ketvirčiai

Ingredientai

    • vištienos ketvirčiai: 4
    • paprikos milteliai: 1 valgomojo šaukšto
    • čili milteliai: 1-2 arbatinių šaukštelių
    • aliejus: 4 valgomųjų šaukštų
    • vorčesterio padažas: 2 valgomųjų šaukštų
    • džiovintas čiobrelis: 1 arbatinio šaukštelio
    • karis: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • maltos garstyčios: 0,25 arbatinio šaukštelio
    • maltas kuminas: 0,25 arbatinio šaukštelio
    • česnakas: 3 skiltelių (išspaustos arba sutarkuotos)
    • druska: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Visus prieskonius sumaišome tarpusavyje bei jais aptepame vištieną. Paliekame šaldytuve pasimarinuoti maždaug 2-3 valandas.
  2. 2. Po to orkaitėje kepame 175 laipsnių temperatūroje maždaug 45 minutes, kol vištiena visiškai iškeps.
  3. 3. Bekepant galite šiek tiek papurkšti aliejumi, kad vištiena išliktų sultingesnė. Skanaus!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau vištienos ketvirčių receptų rasite: Vištienos ketvirčių receptai.

Atsiliepimai

Tailandietiška aštri vištienos sriuba
(2)
Vištiena kokosų pieno padaže su paprikomis, gvatemalietiškai
(10)
Vištienos arba Kalakutienos ir bulvių apkepėle
(8)
Tortilijos suktinukas su vištiena ir žalumynais
(1)