1. Pastebėjimas: Aš pati šį kartą neturėjau avižų miltų, tai blenderyje tiesiog sumaliau pusantros stiklinės avižų dribsnių ir gavosi miltai
2. Tada į blenderį įdedame visus kitus ingredientus bei kokią minutę viskas malame.
3. Tuomet kepame ant šlakelio aliejaus (jeigu keptuvė gera, aliejaus galima ir nepilti). Patiekiame ir skanaujame!
4. Pastebėjimas: Aš pertepiau žemės riešutų sviestu bei aviečių uogiene, užpurškiau grietinėlės ir grįžau į vaikystę, taip nerealiai skanu.
5. Pastebėjimas: Tešla gavosi pakankamai tiršta, todėl galite įpilti dar pusę stiklinės pieno arba vandens, kad blyneliai taptų plonesni. Taip pat aš visai nedėjau į tešlą saldiklio, nes valgiau su ganėtinai saldžia uogiene, bet jūs tikrai galite tai padaryti, jei jūsų pagardai ne tokie saldūs.
6. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
Atsakinėjama į Komentarą