Autorius apie receptą
Tikrai itin pamėgau gaminti iš įvairiausių subproduktų, o tiksliau vis iš naujo juos atrandu. Nes kiek save pamenu - visą gyvenimą juos valgiau be jokių problemų. Pastaruoju metu plaučiai išgyvena renesansą mano virtuvėje. Tik reikia pripažinti, su jais yra šiek tiek darbo, kol juos pasiruoši, tai yra išverdi, o po to jau lieka tik savo pasitelkti fantaziją, ką su jais nuveikti.
Kaip virti plaučius jau esu rašiusi, ten viską išdėsčiau ir papasakojau. O ir rašyti tikriausiai iš naujo nelabai yra ką, nes iš esmės tai sudedi į puodą plaučius, įdedi prieskoninių daržovių, lauro lapų, pipirų, druskos, užpili vandeniu ir kantriai lauki, kol išvirs.
Aš pati dar visada dažniausiai plaučių išsiverdu daugiau, o kiek nesunaudoju užsišaldau. Kai kyla noras, ką nors su jais pagaminti, lieka tik išsiimti iš kameros. Tad šį kartą pamėginkite blynus su jais. Tikrai gaunasi puikiai!
Atsiliepimai