1. Kol ruošime vištienos sparnelius, įjungiame orkaitę bei kaitiname iki 200 laipsnių temperatūros.
2. Vištos sparnelius nuplauname, nusausiname bei supjaustome į 3 dalis - per sulenkimus.
3. Tuomet vištienos sparnelius sudedame į gilesnį indą, užpilame šlakelį aliejaus bei išmaišome. Aliejaus tikrai nereikia daug, tik tiek, kad šiek tiek sudrėgtų.
4. Tada į nedidelį indelį suberiame kukurūzų krakmolą kartu su visais prieskoniais bei išmaišome.
5. Po to vištienos sparnelius sudedame į maišelį, suberiame krakmolo bei prieskonių mišinį, užrišame ir gerai pakratome, kad sparneliai apsivoliotų.
6. Apvoliotus sparnelius sudedame į kepimo skardą. Aš pati dar skardą iškloju su kepimo popieriumi, kad po to būtų mažiau su valymo.
7. Jeigu darysite ir garnyrą, į skardą sudedame nuluptus bei skiltelėmis supjaustytus svogūnus ir į foliją įvyniotas bulves.
8. Kepame karštoje maždaug pusvalandį, apvečiame sparnelius ir dar kepame pusvalandį arba tiek kol sparneliai bus gražiai apskrudę. Skanaujame!
9. Pastebėjimas: Man labai skanu valgyti su česnakiniu padažu, bet galite rinktis ir savo mėgstamą.
Atsiliepimai