Bulviniai blynai kitaip (su moliūgais)

Autorius apie receptą

Gavosi tikrai labai gardūs ir gražios spalvos bulviniai blynai.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pastebėjimas: Visų ingredientų kiekius reguliuokite pagal valgančiųjų skaičių ir kiekvieno skonį.
  2. 2. Iš pradžių bulves, moliūgą ir svogūną sutarkuokite, sudėkite plaktą kiaušinį, druską, pipirus bei muskatą.
  3. 3. Tuomet viską gerai permaišykite ir kepkite blynus gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Patiekite ir skanaukite!
  4. 4. Pastebėjimas: Šiuos blynus labai skanu valgyti su obuoliene arba su varškės, natūralaus jogurto, druskos ir česnako padažu.
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau bulvinių blynų receptų rasite: Bulviniai blynai.
Bulviniai blynai kitaip (su moliūgais)

Atsiliepimai

Geriausi cepelinai su faršu
(2)
Bulvių apkepas - kugelis su šonine ir pievagrybių padažu
(1)