1. Iš pradžių mėsą supjaustykite juostelėmis, sudėkite supjaustytą vieną svogūną, užpilkite keturiais šaukštais pomidorų padažo bei maždaug 60 minučių palikite pasimarinuoti.
2. Tuomet bulves bei morkas supjautykite šiaudeliais. Svogūnus supjaustykite žiedais. Dėkite pusę supjaustytų bulvių kiekio į aliejumi pateptą skardą. Klokite morkų sluoksnį, svogūnų sluosknį, sudėkite marinuotą mėsą, apipilkite viską sweet chili padažu bei užberkite likusį bulvių sluoksnį.
3. Tada pabarstykite bulvių prieskoniais, pridenkite su folija bei kepkite maždaug 60 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Po 60 minučių nudenkite foliją bei dar pakepkite maždaug pusvalandį 190 laipsnių temperatūroje. Patiekite ir mėgaukitės.
4. Rekomendacija: Daugiau užkepėlių receptų rasite: Užkepėlės.