Česnakinė morkų užtepėlė keptai duonai – gardus ir sotus užkandis, tinkantis įvairioms progoms.
Ryškios morkos derinamos su aromatingais svogūnų laiškais, česnaku ir sūriu, kurie suteikia užtepėlei pikantiškumo. Smulkiai supjaustyti mėsos gabaliukai praturtina skonį, o viską apjungia švelnus majonezo padažas su prieskonių akcentais.
Užtepėlė puikiai dera su traškia, keptuvėje apskrudinta duona, kuri suteikia šiam užkandžiui ne tik tekstūros, bet ir papildomo aromato. Tai greitai paruošiamas patiekalas, kuris džiugins visus.
Redaktorės Vaidos komentaras - vietoje fermentinio sūrio galite naudoti kietąjį, tuomet gausite kiek sodresnio skonio užtepėlę. Jeigu norisi šiek tiek lengvumo, dalį majonezo galima pakeisti graikišku jogurtu. O jeigu norisi aštriau, drąsiai naudokite didesnį kiekį česnakų.