1. Iš pradžių minkštą sviestą su cukrumi išsukite iki purumo. Įmuškite kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakite. Įmaišykite kokoso drožles, miltus, pieną bei citrinos žievelę. Tada paruoštą tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą bei kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį (patikrinkite mediniu pagaliuku, ar jau pyragas iškepęs).
2. Po to iškepusį pyragą išimkite iš orkaitės, šiek tiek atvėsinkite, apšlakstykite citrinos sultimis bei apibarstykite cukraus pudra. Mėgaukitės!
3. Pastebėjimas: Gardus, toks drėgnas, aromatingas bei ganėtinai paprastai pagaminamas pyragas. Taip pat išbandžiau ir citrinos pakeisti apelsinais, bet su citrinomis man asmeniškai buvo skaniau.
4. Rekomendacija: Daugiau pyragų receptų rasite: Pyragai.