1. Iš pradžių kiaulieną supjaustome nedideliais kubeliais.
2. Įkaitiname keptuvę su dviem šaukštais aliejaus.
3. Tada sudedame kiaulieną. Pabarstome druska, pipirais ir mėsos prieskoniais bei kepame maždaug 10 min.
4. Tuomet svogūną, morką bei cukiniją supjaustome griežinėliais. Papriką, saliero šaknį bei bulves - kubeliais.
5. Pievagrybius perpjauname į keturias dalis. Apkepusią mėsą su sultiniu supilame į puodą bei ant mažos ugnies troškiname iki kol apkepsime daržoves. Keptuvėje įkaitiname du šaukštus aliejaus, sudedame svogūną, morkas bei paprikas. Apkepame bei sudedame į puodą su mėsa.
6. Tada orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros. Keptuvėje apkepame bulves su saliero šaknimi. Sudedame į troškinį. Smulkiai sukapojame česnaką su petražolėmis bei kartu su cukinija, žiediniu kopūstu ir pievagrybiais sudedame į troškinį. Gerai išmaišome bei sudedame į molinį troškintuvą.
7. Supilame grietinėlę bei uždengiame. Kepame orkaitėje maždaug 45-50 minučių. Skanaujame!