1. Iš pradžių visus sausus ingredientus sumaišome dubenėlyje. Kiaušinį, medų, kefyrą bei aliejų išplakame atskirame dubenyje.
2. Tuomet suberiame miltų mišinį bei užmaišome tešlą. Paliekame maždaug 10 minučių pastovėti. Dešreles suveriame ant medinių iešmelių.
3. Tada keptuvėje gerai įkaitiname aliejų. Dešreles apvoliojame miltuose, nukratome miltų perteklių, merkiame į paruoštą tešlą bei kepkite karštame aliejuje maždaug 3–4 minutes, kol visiškai iškeps. Skanaujame!
4. Pastebėjimas: Jei tešla gavosi per tiršta, įpilame truputį daugiau kefyro. Nepasidarome labai tirštos tešlos, kad nebūtų labai storas tešlos sluoksnis, nes ilgiau keps ir nebus taip skanu.
5. Pastebėjimas: Dešreles prieš veriant ant pagaliukų galite perpjauti į dvi dalis, šitaip jos bus mažesnės, bet geriau laikysis.
6. Pastebėjimas: Rekomenduojame patiekti su mėgiamu kečupu bei garstyčiomis.
Atsakinėjama į Komentarą