Gaivios, sočios salotos su vištiena ir vynuogėmis

Ingredientai

    • rūkyta vištienos krūtinėlė: ~500 gramų
    • bėsėklės vynuogės: ~300 gramų
    • graikiniai riešutai: 1 didelės saujos
    • pekino kopūstai: 1 vidutinio
    • mėgiamas majonezas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia vištienos krūtinėlę supjaustome kubeliais arba tiesiog šiaudeliais, vynuoges – pusiau, o pekino kopūstą supjaustome kubeliais.
  2. 2. Tuomet viską sudedame į dubenį, suberiame riešutus, įdedame mėgiamo majonezo bei viską gerai išmaišome. Skanaujame!
Gaivios, sočios salotos su vištiena ir vynuogėmis

Atsiliepimai

Sočios ir gaivios jautienos salotos su bulvėmis ir marinuotų agurkų padažu
(1)
Pavasario salotos su lęšiais
(1)
Cezario salotos veganiškai
(1)