2018-12-04 Autorius Edita - Oditėlės blogas
Lietuviška pievagrybių sriuba
Kaip ir kiek laiko reikia virti baravykus? + Svieste troškinti baravykai su grietinėle
Tortilijos su kepintomis daržovėmis ir grybais
Makaronai su grybų-vištienos padažu
Makaronai su grybais - voveraitėmis
Soti pievagrybių mišrainė su vištiena, krapais, baziliku ir majonezu
Džiovintų grybų - baravykų padažas su grietinėle
Keptos žvynabudės
Bulvės keptos orkaitėje su baravykais ir šonine
Morkų mišrainė su grybais žiemai
Miško grybų sriuba su kruopomis ir spirgučiais
Pupelės su voveraitėmis
elektroniniu paštu, kai atsinaujina mano aktualūs leidiniai.
elektroniniu paštu apie populiariausias receptus.