1. Iš pradžių vištieną įtriname su druska bei pipirais.
2. Tuomet keptuvėje arba puode storu dugnu įkaitiname aliejų bei apkepame vištieną kol gražiai aprus iš visų pusių. Išimame iš keptuvės vištieną.
3. Tada apkepiname smulkintą svogūną, kol šis suminkštės. Į puodą kuriame troškinsime vištieną sudedame svogūną, česnakus, konservuotus pomidorus/tyrę, vištienos sultinį, cinamono lazdelę, raudonėlį, čili bei kaitiname iki kol užvirs, užvirus sudedame apkeptą vištieną, sumažiname ugnį iki vidutinės ir troškiname maždaug 30 minučių. Baigiant troškinti į vištieną įdedame petražoles, pagardiname (jei trūksta) druskyte ir/ar pipiriukais. Valgome su virtomis bulvėmis ir/ar šviežiomis daržovėmis (arba kitu mėgiamų garnyru). Skanaus!