1. Pirmiausia kiaušinių trynius išsukime su cukrumi bei įdame dirbtiną medų. Tada miltus sumaišykime su kepimo milteliais. Labai gerai išplaktus kiaušinių baltymus (iki putų) taip pat sudėkime į tešlą.
2. Tuomet iškepkime du apvalios formos biskvitus. Abu perpjaukime per pusę. Išvirkime sutirštintą pieną (verdame maždaug 60 minučių). Tada į dubenį sudėkime sviestą, išvirkime. Viskas išsukime, kad būtų vientisa masė. Tuomet burokinės tarkos įtarkuokime citrinos žievės (geltonos spalvos). Taip pat įdėkime keletą susmulkintų graikiškų riešutų, bei į tą masę įspauskime abiejų citrinų sultis.
3. Galiausiai kremu pertepkime perpjautus biskvitus, o likusia dalimi kremo aptepkime jau suformuotą tortą iš visų pusių.
4. Ištepkime kremu, visą tortą apiberkime susmulkintais riešutais. Skanaus!