1. Iš pradžių kremui paruošiame vanilės pudingą. Norėdamos tai padaryti, padaliname 520 mililitrų pieno perpus. Vieną pieno dalį užviriname ant mažos ugnies.
2. Kitą pusę pieno sumaišome su krakmolu, 3 šaukštais cukraus, vanilės ekstraktu bei kaiušinio tryniu.
3. Gerai išmaišome bei supilame į verdantį pieną.
4. Verdame, maišydamos, kol sutirštės. Leidžiame pudingui atvėsti.
5. Uždengiame kepimo indo dugną su folija arba maistine plėvele.
6. Sluoksniuojame sausainius ir kremą, suformuojame norimos formos tortą. Paskutinis sluoksnis turi būti sausainių.
7. Paruošiame glaistą. Sumaišome 4 šaukštus cukraus, kakavos miltelius, 1 valgomą šaukštą pieno, pakaitiname mišinį ant ugnies. Kai masė pradės virti, sudedame sviestą.
8. Gerai išmaišome, kad sviestas visiškai ištirptų. Nukeliame šokoladą nuo ugnies ir apliejame tortą.
9. Paliekame šaldytuve (tam daug laiko nereikia), kad sausainiai išmirktų. Lepinamės!
Svetlana Titova
Labai gražiai atrodo tikiuosi, kad ir bus skanus, išbandysiu.
Atsakyti
Edita Čarnienė
Ar tikrai reikia 2,5 stiklinės krakmolo?Gal čia klaida?Gal turėtų būti 2,5 valgomo šaukšto?
Atsakyti
Natalija
Tai ir rašo,kad 2,5 šaukšto...
Erika
Taip ir parasytą 2,5 valgomo šauksto.
aš
rašo 2,5 šaukšto.
Indrė Markevičienė
Tai pačioje pradžioje ir parašyta, kad 2,5 valgomojo šaukšto 😊
Milda
Ir rašo kad šaukštai
Inga
Nu Jo labai greitas tortas nelauktiens svečiams.Kol gaminsiu, nelaukti sveteliai ir numigti galės.O ką,,
Atsakyti
Angelė
Teisingai,galima ir nusnausti.Kam rašyti greitas,jeigu procesas ilgas.
Svetlana Titova
Atsakyti
Edita Čarnienė
Atsakyti
Natalija
Erika
aš
Indrė Markevičienė
Milda
Inga
Atsakyti
Angelė
undefined
Atsakyti
Gražina
Atsakyti
Regina Valanceviciene
Atsakyti
Aš zita
Atsakyti
Danguolė
Atsakyti
Daiva
Atsakyti