Greiti varškinės tešlos pyragėliai su dešrelėmis ir mocarelos sūriu

2019-03-18 Autorius Justyna - Baltoje lėkštėje

Greiti varškinės tešlos pyragėliai su dešrelėmis ir mocarelos sūriu
Tokie greitai pagaminami varškinės tešlos pyragėliai su dešrelėmis bei mocarelos sūriu, gali būti patiekti tiek vakarienei, tiek kaip užkandis, per įvairiausius pasisėdėjimus tarp draugų. Jie tikrai labai greitai pradingsta nuo stalo ir labai dažnai patinka vaikams. 

Ingredientai

    Varškės tešlai:
    • pusriebė varškė: 100 gramų
    • sviestas: 100 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • miltai: 250 gramų
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    Įdarui:
    • mocarelos sūris: 150 gramų
    • dešrelės: 2

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių varškę sumaišykite su kiaušiniu bei minkštu sviestu. Miltus sumaišykite su druska bei kepimo milteliais.
  2. 2. Miltų masę įberkite į varškės bei viską išmaišykite iki vientisos konsistencijos
  3. 3. Tuomet tešlą suvyniokite į ritinį bei supjaustykite į 12 gabaliukų.
  4. 4. Iš kiekvieno gabaliuko padarykite blynelį bei sudėkite juos į sviestu suteptas keksiukų formeles.
  5. 5. Sūrį ir dešreles taipogi padalinkite į 12 dalių bei sudėkite ant tešlos gabaliukų.
  6. 6. Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių. Skanaukite!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau pyragėlių receptų rasite: Pyragėliai.
Kepta - gruzdinta burata su paprikų padažu
(2)