Šventės jau visai greitai, tai labai noriu su Jumis visais pasidalinti nuostabiais Kūčių stalo receptais. Štai vienas tokių, kuris privalo būti ant šventinio stalo - tai marinuotų grybų mišrainė. Gana greitai pagaminama, paprasta, soti ir vegetariška. Tokią mišrainę galima patiekti kaip
garnyrą prie daugybės patiekalų. Taip pat ji ne Kūčių metu, labai tinka ir prie kepsnio, ir prie kotletų, ir prie vištienos. Derinti galima kaip tik norisi. O valgoma viena pati mišrainė labai skani ir soti.
Grybus šiai mišrainei rekomenduoju rinktis kiek kietesnius, kad "neištižtų", kai juos sumaišysite. Taip pat mišrainę, jeigu norisi, galima sumaišyti ir su mėgstamu
majonezu, jeigu norisi dar sočiau. Arba galite pasirinkti
veganišką majonezą, jeigu norite gaminti Kūčioms su majonezu.
Cicilija
Atsakyti