Tai paprastas ir žaismingas
voriukų užkandis iš dešrelių ir sluoksniuotos tešlos, idealiai tinkantis smagiems vakarėliams, ypač Helovinui.
Dešrelės apvyniojamos tešlos juostelėmis, o jų galai įpjaunami, kad būtų sukurtas voriuko efektas. Iš pipiriukų galima suformuoti "akytes", kurios suteikia smagų vizualinį efektą. Visa tai kepama orkaitėje iki auksinės spalvos ir patiekiama su
pomidorų padažu. Rezultatas – traškūs ir gardūs voriukai, kuriuos lengva pasigaminti ir patiekti kaip užkandį.
Redaktorės Vaidos komentaras - tokiu užkandžiu tikrai apsidžiaugs vaikai, įtraukite į užkandžio gamybą ir juos pačius. Patiekiant vaikams svarbu atsižvelgti į valgytojų amžių ir tai, kad pipirų žirniukai neturėtų būti suvalgyti. Na, galima. bet vaikams nerekomenduočiau :)