1. Iš pradžių jogurtiniam sluoksniui išbrinkinkite vandenyje želatinos grūdelius. Grietinėlę išplakame iki standumo. Graikišką jogurtą sumaišome su cukrumi bei įmaišome išplaktą grietinėlę.
2. Tuomet išbrinkintą želatiną ištirpiname vandens vonelėje bei atvėsiname iki kambario temperatūros. Plona srovele pilame į jogurto masę bei gerai išmaišome. Supilame į stiklinius indelius bei dedame į šaldytuvą sustingti.
3. Po to avietiniam sluoksniui želatinos grūdelius išbrinkiname vandenyje. Į trintas avietes suberiame cukrų, supilame citrinos sultis ir išmaišome.
4. Garų vonelėje ištirpiname želatiną bei supilame plona srovele į aviečių tyrę. Išmaišome.
5. Paskui supilame aviečių masę ant sustingusios jogurto masės bei dedame vėl į šaldytuvą pilnai sustingti. Skanaujame!
6. Rekomendacija: Daugiau jogurtinių desertų receptų rasite: Jogurtiniai desertai.