Labai paprastai paruošiamas ir be galo gardus tinginys. Jei norisi paruošti dar įdomiau, į jį taip pat tinka įmaišyti susmulkintų migdolų arba lazdyno riešutų. Bet man pačiai toks tinginys labai gardus ir tiesiog savaime, be jokių papildomų priedų. Išmėginę tikrai nesigailėsite, aš Jums tai pažadu. :)
Net nesu tikra ar šis ar klasikinis tinginys man labiau patinka. Šis gaunasi saldesnis ir riebesnis, nei įprastinis. O štai mano vyrui šis tikrai yra favoritas.
Pastebėjimas: Jei savo virtuvėje neturite kekso formos arba Tupperware žiedo, tinginį galima formuoti be jos: sukrečiame masę ant kepimo popieriaus arba maistinės plėvelės ir rankomis suformuojame "dešrą". Ją įvyniojame į popierių arba plėvelę ir dedame į šaldytuvą.