1. Iš pradžių karšį išdarinėkite, išplaukite, padruskinkite ir pabarstykite šviežiai maltais pipirais.
2. Tuomet šlakelyje aliejaus apkepinkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus ir porą. Kai jau svogūnai pagelsta, sudėkite sutarkuotas morkas.
3. Įpilkite 0,5 stiklinės vandens ir troškinkite maždaug 10 minučių. Pagardinkite prieskoniais, druska bei pipirais.
4. Tada karšį prikimškite patroškintomis daržovėmis. Jeigu lieka daržovių jas tiesiog paskleiskite ant folijos, o ant jų dėkite žuvį.
5. Ant žuvies uždėkite šviežio rozmarino ir sviesto gabaliukų. Suvyniokite žuvį į foliją ir kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30-40 minučių. Patiekite ir skanaukite!