Karštas šokoladas su migdolų pienu

Ingredientai

    • migdolų pienas: 200 mililitrų
    • kreminis kokosų pienas: 50 mililitrų
    • pieniškas šokoladas: 100 gramų
    • migdolų aromatas: 2 lašų
    • skrudinto kokoso drožlės (papuošimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių karšto vandens vonelėje ištirpiname šokoladą. Į puodą supilame migdolų bei kokoso pieną, įlašiname migdolų aromatą. Supilame ištirpintą šokoladą. Tada nuolat maišydamos kaitiname ant silpnos ugnies, kol susidarys vientisa masė.
  2. 2. Jeigu karštam šokoladui trūksta saldumo - įberiame kelis šaukštelius cukraus. Patiekiame šokoladu bei kokoso drožlėmis papuoštuose induose. Lepinamės!
  3. 3. Rekomendacija: Daugiau karšto šokolado receptų rasite: Karšto šokolado receptai.

Atsiliepimai

Šakotiniai grybukai
(1)
Kepti persikai su ledais
(1)
Juodojo miško desertas su vyšniomis
(2)