Karštas užkandis su kumpiu, braškėmis ir sūriu

2020-07-01 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Karštas užkandis su kumpiu, braškėmis ir sūriu
Būna gyvenime tokių patiekalų, kai skanauji ir tiesiog mėgaujiesi kiekvienu kąsniu. Būtent šitaip yra ir su šiuo nuostabiu užkandžiu. Jame yra viskas ko reikia nuostabiam užkandžiui - kumpio sūrumas, braškių gaivumas ir "stracciatella" sūrio kremiškumas, poliarinės duonelės traškumas. Tiesiog tobula ir ne kitaip. Rekomenduoju!

Ingredientai

    • poliarinės duonelės: 6
    • "Stracciatella" sūris: 150 gramų
    • "Serrano" kumpis: 70 gramų (arba kitas jūsų mėgstamas)
    • pomidorų padažas: 2 valgomųjų šaukštų (geriau naminis)
    • rukola: 1 saujelės
    • braškės: 100 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia poliarines duoneles patepkite pomidorų padažu.
  2. 2. Tuomet sudėkite į kepimo skardą ir pašaukite į įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 10 minučių, kol duonelės apskrus.
  3. 3. Iškepusias duoneles patepkite "stracciatella" sūriu, dėliokite kumpio griežinėlius, supjaustytas braškes ir rukola lapelius.
  4. 4. Skanaukite ir mėgaukitės!
  5. pagamintas karštas užkandis
Mini užkandėlės su antienos paštetu ir džemu
(1)
Sūrio spurgos su jalapenu
(10)