Tortilijos suktinukai su kumpiu ir varškės sūreliu su grybais

2021-03-20 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Tortilijos suktinukai su kumpiu ir varškės sūreliu su grybais
Tai labai nuostabus tortilijų suktinukai variantas su kumpiu. Neseniai rašiau apie tortilijų suktinukų variantą su lašiša. Net nežinau kuris variantas labai patiko. Abu labai skanūs. Tikriausiai viskas priklauso nuo to, ko tą vakarą labiau norisi. 

Ingredientai

    • tortilijos: 3 (didelių)
    • tepamas varškės sūrelis su grybais: 150 gramų
    • karštai rūkytas kumpelis: 150 gramų
    • aisbergo salota: kelių lapų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia imame tortiliją ir iki pusės ištepame varškės sūreliu.
  2. 2. Tada išklokite aisbergo salota ir išdėliojame rūkyto kumpio griežinėlius.
  3. 3. Pradedame sukti suktinuką ir susukus iki vidurio, likusią tortilijos dalį aptepame dar kartą sūreliu ir pabaigiame sukti.
  4. 4. Suvyniojame į maistinę plėvelę ir palaikome šaldytuve maždaug 60 minučių, kad skoniai susidraugautų tarpusavyje.
  5. 5. Prieš patiekdami, supjaustome griežinėliais. Skanaujame!
  6. 6. Rekomendacija: Daugiau tortilijų receptų rasite: Tortilijų receptai.
Varškės pica su faršu
(2)
Karštai rūkytos kiaulės ausys
(2)