Autorius apie receptą
Nesu didelė
mėsos žinovė. Norėčiau, bet, neturiu kam jos gaminti, todėl retai kada ją perku ar gaminu. Užtat gan dažnai sulaukiu klausimų kaip ją pagaminti. Ir patikėkit, dažniausiai yra daug lengviau atsakyti į tokius klausimus, nei paaiškinti kodėl negali atsakyti. Žmonėms atrodo, kad jei tu moki gaminti, tai moki gaminti viską, kad tai toks absoliutus ir viską apimantis dalykas. Bet taip nėra, kaip ir gavę vairavimo teises žmonės negali vairuoti visų transporto priemonių.
Na, o tą dieną buvau netoli parduotuvės Assorti šiaurės miestelyje ir prisiminiau kad facebooke mačiau naujos parduotuvės reklamą - Bucheris. Tikrai skambus pavadinimas ir paprastas kartu bei viską pasakantis. Užėjau pasižvalgyti, na dėl viso pikto kaip sakant, kad žinoti kas ir kur yra jei prireiks. Ir aišku, išėjau su gabalu mėsos. Ten tokia graži mėsa, kad tiesiog norisi ją paimti namo. Šį kartą namo parsinešiau airiškos brandintos sprandinės.
Atsiliepimai