1. Pirmiausia įkaitinkite keptuvę, įdėkite sviestą ir palaukite, kol ištirpsta.
2. Sudėkite garstyčių sėklas ir leiskite keletą sekundžių pakepti.
3. Tuomet dėkite žuvies file į keptuvę, pabarstykite pipirais bei pašlakstome citrinos sultimis.
4. Uždenkite ir leiskite pakepti maždaug 3-5 minutes.
5. Apverskite filė, dar kartą pabarstykite pipirais, sudėkite smulkintus svogūno laiškus ir uždengę dar pakepkite maždaug 5 minutes.
6. Iškepusią žuvį dėkite į lėkštes, pašlakstykite keptuvėje likusiu padažu, pabarstykite parmezanu ir skanaukite!
7. Pastebėjimas: Mes pasirinkome patiekti su šviežių daržovių salotomis (agurkai, pomidorai, svogūnų laiškai ir salotų lapai, kurie buvo pašlakstyti citrina bei alyvuogių aliejumi). Taip pat labai tinka virti ryžiais (ypač basmati).