2020-09-14 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę
Grybai konservuoti svieste - šilbaravykių confit
Marinuotų grybų - pievagrybių padažas su grietinėle ir lydytu sūriu
Grybų troškinys su šonine, svogūnais ir grietinėle
Tiršta grybų - pievagrybių sriuba su lydytu sūriu ir makaronais
Milijono vertas užkandis! Užkepti pievagrybiai česnakiniame padaže
Trinta baravykų sriuba su perlinėmis kruopomis
Konservuota grybų mišrainė su kopūstais, pomidorais, morkomis ir svogūnais
Grybų mišrainė žiemai (iš voveraičių)
Kepti portobello grybai su soja ir pomidorų padažu
Grybai su bulvėmis ir grietine
Vegetariškas troškinys: Pievagrybiai su brokoliais ir avinžirniais
Marinuoti kelmučiai - grybai
elektroniniu paštu, kai atsinaujina mano aktualūs leidiniai.
elektroniniu paštu apie populiariausias receptus.
Atsiliepimai