Tiršta grybų sriuba su pievagrybiais, lydytu sūriu ir makaronais yra puikus patiekalas, kuris sušildo ir džiugina bet kuriuo metų laiku. Ši sriuba pasižymi sodriu ir aromatingu grybų skoniu, kurį puikiai papildo kreminė lydyto sūrio tekstūra. Šis patiekalas idealiai tinka tiek pietums, tiek vakarienei, o jo paruošimas yra greitas ir paprastas. Patiekiama karšta, šilta sriuba gali būti papildyta šviežiais žalumynais arba skrudintomis duonelėmis, kurios suteiks malonaus traškumo.
Autorės komentaras - kai jau orai vis labiau vėsta, aš vis dažniau stengiuosi gaminti karštas sriubas, nes jos labai sušildo. Nesvarbu kokia sriuba būna - tiršta, kreminė, netrinta ar su kruopomis - sriuba padės sušilti, bet tuo pačiu ir atgauti jėgas. Šį kartą jums pateikiu kreminės grybų sriubos receptą. Jei namie neturite miško grybų, kuo puikiausiai tiks ir pievagrybiai - aš ir pati juos naudojau.