1. Iš pradžių keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite smulkiai pjaustytą svogūną bei kepkite jį maišydamos ant silpnos ugnies kelias minutes, tada suberkite smulkintą česnaką bei pakepkite dar maždaug minutę.
2. Sudėkite pasmulkintus špinatus, leiskite jiems pasitroškinti.
3. Berkite druskos, cukraus, pipirų ir muskato, išmaišykite bei atvėsinkite.
4. Tuomet išpjovą apkepinkite sausoje keptuvėje iš visų pusių (maždaug po 3 minutes iš kiekvienos pusės).
5. Pabarstykite pagal savo skonį druska bei pipirais.
6. Po to ant sluoksniuotos tešlos išdėliokite špinatus taip, kad būtų uždengta du trečdaliai lakšto. Dėkite mėsą bei susukite. Viršų patepkite su kiaušinio tryniu.
7. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 35-40 minučių.
8. Iškepusiai mėsai leiskite pastovėti kažkur 10-15 minučių bei tik tada pjaukite. Skanaukite!
aras
Atsakyti