1. Iš pradžių susmulkinkite česnaką, jį sumaišykite su trupučiu druskos, pipirų bei kmynų.
2. Tada gautu mišiniu įtrinkite "pamuštą" mėsytę. Pašlakstykite šlakeliu aliejaus (bet TIK šlakeliu) bei palikite trumpam pasimarinuoti.
3. Tuo tarpu, kol marinuojasi, nuskuskite bulves, įtrinkite jas druska ir kariu. Taip pat apšlakstykite lašeliu aliejaus. Nuskuskite morkas, supjaustykite mažesniais gabalėliais.
4. Tuomet mėsytę vyniokite į foliją bei dėkite į kepimo skardą. Taip pat dėkite bulves bei morkas. Įpilkite dar truputį vandens bei dėkite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Man viskas kepė kiek ilgiau nei 60 minučių.
5. Prieš baigiant kepti atidenkite foliją, kad kepsniai gražiai apskrustų. Skanaukite!