Tai toks kiaulienos kepsniukų patiekalas, kuris yra tikra spalvų paletė lėkštėje, kuri džiugina tiek akis, tiek žinoma ir mūsų skrandį. Visai nedaug laiko reikalaujantis patiekalas, tad skubantiems bus pats tas.
1. Pirmiausia nuskustas bulves supjaustome kubeliais ir verdame pasūdytame vandenyje maždaug 4-5 minutes, kol bulvės suminkštėja, bet dar nebūna iki galo išvirusios.
2. Tada nupilame vandenį supylę į kiaurasamtį.
3. Tuomet į kepimo skardą sudedame pusžiedžiais pjaustytą mėlynąjį svogūną, plonomis riekelėmis česnaką, kedrines pinijas, razinas, vienodais žiedynais išskirstytą brokolį, apvirtas saldžiąsias bulves, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais.
4. Tada apšlakstome alyvuogių aliejumi ir viską gerai išmaišome.
5. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių arba tol, kol daržovės suminkštėja.
6. Kiaulienos nugarinės kepsniukus pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Apkepame keptuvėje iš abiejų pusių.
7. Po to į lėkštę dedame iškeptas daržovės, kiaulienos nugarinės kepsnelius ir ant viršaus užpilame padažo, sumaišyto iš visų nurodytų ingredientų. Patiekiame ir skanaujame!