Gavosi sotus, gardus ir minkštas patiekalas iš mėsytės. Renkamęs kiaulienos sprandinę su kuo smulkesniu jungiamojo audinio raštu. Kepdami riebalai išteka į mėsą bei ji tampa itin sultinga.
1. Iš pradžių mėsą supjaustome maždaug piršto storio gabaliukais.
2. Svogūną bei česnaką sukapojame, beriame ant mėsos.
3. Supilame sojų padažą, aliejų bei likusius priedus.
4. Mėsą permaišome bei paliekame maždaug pusvalandį pasimarinuoti.
5. Kepame ant grotelių arba orkaitėje (mes kepėme ant grotelių gamtoje), kol lengvai apskrus bei iškeps.
6. Skanaujame su ryžiais bei daržovėmis.
7. Rekomendacija: Daugiau kepsnių receptų rasite: Kepsniai.
Agota
Savo šeimos vyrams visada itiksi iškepus šį kepsnį. Valgo net ausys linksta. Sotus, skanus bei sultyngas kepsniukas gaunasi. Ačiū už pasidalinimą šiuo receptu.
Atsakyti
Agota
Atsakyti