Kiaulienos suktinukai su įvairiais įdarais

Ingredientai

    • 800g kiaulienos nugarinės
    • 600g kiaulienos ir jautienos faršo (naminio)
    • 1 kiaušinis
    • 2 šaukštai grietinės
    • truputis druskos, pipirų
    • 1 morka
    • 1 svogūnas
    • truputį miltų aliejaus
    Įdarams:
    • 4 džiovinti grybai
    • 2 džiovintos slyvos
    • 2 gabalėliai fermentinio sūrio
    • 2 virti kiaušinių tryniai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Nugarinę padalijame į 8 dalis, plonai išmušame, pabarstome prieskoniais.
  2. 2. Faršą pamaišome su pakeptais svogūnais, prieskoniais, įmušame kiaušinį, gerai išminkome ir daliname į 8 dalis.
  3. 3. Į kiekvieną faršo dalį įdedame skirtingą įdarą, faršą apvyniojame nugarinės gabalėliais ir padarome gražius suktinukus.
  4. 4. Suktinukus apdengiame miltais ir pakepame keptuvėje su aliejumi.
  5. 5. Tada suktinukus sudedame į morkų griežinėliais išklotą puodą, užpilame vandens, įdedame 2 šaukštus grietinės, įberiame prieskonių ir troškiname.
  6. 6. Patiekiame su bulvių koše, papuošiame ridikėliais, žiediniais kopūstais, įvairiais žalumynais.

Atsiliepimai

Velingtono kepsnys
(3)
Paprasti čenakai su malta mėsa
(4)
Kiauliena saldžiarūgščiai (kiniška)
(3)
Įdaryta cukinija su mėsa ir voveraitėmis
(1)