Kiekviena šeimininkė turi savo kotletų paslaptį. Mes taip pat!

2019-12-19 Autorius oSkanu.lt

Kiekviena šeimininkė turi savo kotletų paslaptį. Mes taip pat!
Mes nusprendėme pasidalinti su Jumis kai kuriomis labai gardžių kotletų pagaminimo gudrybėmis. Išmėginkite jas ir Jūs.

Ingredientai

    • visi ingredientai mėgstamiems kotletams

    Recepto paruošimas

  1. 1. Skaniausia yra maišyti trijų rūšių faršą tarpusavyje: kiaulienos, jautienos ir avienos.
  2. 2. Pieno į faršą geriau visai nepilame! Naudojame šiltą virintą vandenį.
  3. 3. Faršui yra naudojami tik kiaušinių tryniai.
  4. 4. Svogūno geriau dedame daugiau, kotletai gausis daug sultingesni.
  5. 5. Duoną galite pakeisti bet kokiomis daržovėmis: kopūstais, bulvėmis ar morkomis.
  6. 6. Kotletus privalu kepti iš anksto gerai įkaitintame aliejuje.
  7. 7. Paniravimui galite naudoti maltus džiūvėsius ar miltus.
  8. 8. Formuojame kotletus šlapiomis rankomis ir iš karto dedame į įkaitintą aliejų.
  9. 9. Galite panardinti kotletus į plaktą baltymą, jie tada gaunasi itin skanūs bei sultingi.
  10. 10. O tu pasidalink savo paslaptimis komentaruose!

Zinaida

Mano kotletai tokie pat.!
Atsakyti

Violeta

I farsa minkant įpilu vandens,sudauzau mesos gabala bliude ,
Atsakyti

Aušra

Taip, taip. Duoną ar batoną reikia keisti burokine trintuve tarkuotomis cukinijomis. Labai skanu. Svogūnus dėti jau truputį apkeptus svieste.
Atsakyti

Birutė,

O aš sėdi tarkuota žalią bulvę vietoje batono!
Atsakyti

Albina

Sėdi ant bulvės ar ant kotletų?

Angelė

Dar dedu krakmolo ir labai purūs kotletai gaunasi.
Atsakyti

Dalia

Į faršą dedu grietinės
Atsakyti

Daiva

Į faršą sutarkuoju bulvę ir svogūną, įmušu kiaušinį, įdedu grietinės, truputį krakmolo ir išmaišius įdedu džiūvėsėlių, kad nebūtų per skystas faršas, tikrai skanu.
Atsakyti

Regina

Sesuo deda varškės į kotletų masę, man patiko, minkšti, sultingi gaunasi.
Atsakyti

Terese

Pritariu, dabar tik taip ir kepu kotletus!

Marija

Reikia įdėti pusę arbatinio šaukštelio sodos. Tampa purūs ir minkšti
Atsakyti

Nesvarbu

Dedu tarkuotą morką, kiaušinį, saulėgrąžų branduolių, graikiško jogurto, arba majonezo, gaunasi purūs, sultingi.
Atsakyti

Saule

O aš avižų dedu. Jėga!
Atsakyti
Dietiniai vištienos kotletai
(18)
Kotletai su įdaru | Receptas
(36)