1. Pirmiausia nuplaukite vyšnias ir leiskite joms nudžiūti.
2. Kokosų aliejų arba sviestą ištirpinkite ir leiskite atvėsti.
3. Tuomet iki purumo išplakite vandenį, kiaušinius, klevų sirupą ir vanilę.
4. Įsijokite kokosų miltus ir sodą, pilkite kokosų aliejų arba sviestą ir viską išmaišykite.
5. Palikite maždaug 5 minutes pastovėti, kad kokosų miltai išbrinktų.
6. Per tą laiką, pasiruoškite kepimo skardą ir išklokite su kepimo popieriumi.
7. Po to įkaitinkite keptuvę, dėkite po porą šaukštų tešlos ir formuokite maždaug 10 centimetrų skersmens blynelius, įspauskite ant viršaus vyšnias ir kepkite ant vidutinės kaitros kelias minutes, kol blyneliai lengvai atlips nuo keptuvės.
8. Paskui perkelkite ant kepimo skardos ir kepkite likusius blynelius.
9. Kai jau visi blyneliai iškepti, kepimo skardą dėkite į orkaitę kelioms minutėms po griliumi. Patiekite su savo mėgstamas pagardais nieko nelaukdami. Skanaukite!
10. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.